Hey Jewleraki,
Long time no see που λέμε και στο χωριό μου. Όπως κατάλαβες κάναμε τις διακοπές μας και τωρα επιστρέψαμε δριμύτερες. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα 5 λάθη που καταστρέφουν τα κοσμήματά σου.
1) Δεν τα βγάζεις ποτέ, ναι το ξέρω ότι δεν θες να αποχωριστείς το αγαπημένο σου κολιέ και ότι βαριέσαι να το κουμπώνεις και να το ξεκουμπώνεις κάθε μέρα(και με τα νύχια αποτελεί δύσκολη πίστα) αλλά σκέψουυ πόσες φορές κόπηκε ένα κολιέ στον ύπνο σου, ή πόσες φορές μπερδεύτηκε στα μαλλία σου και στην κυριολεξία σε ξεμάλλιασε.
2) Δεν αποθηκεύεις σωστά τα κοσμήματά σου, είναι πολύ aesthetic το σταντάκι που τα κρεμάς πάνω στο μπουντουάρ σου αλλά πίστεψε με ο σωστός τρόπος ειναι σε μια μπιζουτιέρα ή σε ένα πουγκί για να τα προστατέψεις από το φως του ήλιου και τους υπόλοιπους παράγοντες.

3) Δεν καθαρίζεις σωστά ή και καθόλου τα κοσμήματά σου. Θα έχεις παρατηρήσει πως με το πέρασμα του χρόνου και ιδίως μετά το καλοκαίρι έχουν θαμπώσει κάπως τα κοσμήματά σου. Ε, με ένα απλό κολπάκι μπορείς να τα κάνεις σαν καινούρια(θα βρεις σχετικό βιντεάκι στο TikTok, thank me later)

4) Φοράς πρώτα τα κοσμήματά σου όταν ετοιμάζεσαι, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σκαλώνουν στα ρούχα σου, να φθείρονται με το άρωμα και πολλά πολλά άλλα.

5) Δε φοράς στχνά τα κοσμήματά σου για να μην τα καταστρέψεις. Έλα εντάξει, όλες έχουμε το αγαπημένο μας κόσμημα είτε γιατί είναι μοναδικό, είτε γιατί το έχουμε συνδέσει με κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο και γ'αυτό φοβόμαστε να το φορέσουμε, αυτό όμως εν τέλει δεν τα προφυλάσσει,καθώς σε κάποια μέταλλα όπως το ασήμι έχει ως αποτέλεσμα να οξειδωνονται.

Γράψε μας στα σχόλια αν σου φάνηκε ενδιαφέρον,

Και μην ξεχάσεις να κάνεις share στην κολλητή.

Η ομάδα του Paroi xx